Onbekend maakt onbemind

Wij geven presentaties voor geïnteresseerd publiek

Nog steeds merken we dat er bij het brede publiek weinig bekend is over het reddingshondenwerk. Begrijpelijk, want we komen niet dikwijls in het nieuws en als er al een artikeltje in een krant verschijnt dan is dat vrijwel nooit voorpagina nieuws.

Daarom stellen wij bedrijven, verenigingen, of willekeurig wat voor instellingen in de gelegenheid om iets te weten te komen over het reddingshondenwerk in Nederland. We hebben daarvoor een presentatie die duidelijk maakt waarom we honden gebruiken, hoe we ze gebruiken en wat men van onze teams mag verwachten.

Mocht je geïnteresseerd zijn om deze presentatie (ongeveer 2 tot 3 uur, al naar gelang de wensen) te organiseren voor jouw instelling, neem dan contact met ons op om een datum te “prikken”. Soms is het handig om een reserve-datum in gedachten te houden, wanneer we in een jaargetijde komen waar inzetten veelvuldiger kunnen zijn (en uiteraard de voorrang krijgen die ze verdienen).

Een e-mail (icoon onderaan het blad) of een telefoontje naar ons alarmnummer is voldoende.

Wij vragen een kleine vergoeding voor reiskosten / ondersteuning (€ 50,00 per presentatie). Scholen / Zorginstellingen / Hulpdiensten (Politie, Brandweer, Ambulance diensten) uitgezonderd.